[dropcap size=small]G[/dropcap]illar du som jag rökiga röda viner? Då kanske du också gillar viner som smakar kaffe. Det gör inte jag. Men en viss kaffeton kan jag fördra, till och med tycka om. Och bästa sättet att få till den, förnimmelsen i glaset av kaffe? Lagra kaffet i glasskåpet!

Tro mig, det fungerar. Och det är roligare och blir mer sofistikerat än en flaska Coffee Pinotage.

Kanske är det bara första klunken som får en pikant liten kaffeknorr, men för mig räcker det bra. Och jag är lika road varje gång.

Jesper Odelius är en av grundarna av Stunder av Lycka. Han skriver om vin, mat, stil, samhälle och snygg, rolig teknik. Han är också ditt öra mot marken när det gäller nya trender, föreläser regelbundet om kommunikation och reklam. Han har skrivit boken Coacha dig själv.

Kommentera