Som småbarnsförälder så får man vara glad så länge naglarna håller, mindre nagelkatastrofer händer hela tiden. Jag är också ganska dålig på att tänka mig för när jag fäller ihop vagnen, öppnar förpackningar eller lagar mat.

Men jag har tre favoriter som definitivt gör nagelvården enklare och lättare.

Sephora Express nail polish removerSephora express nail polish 300

Innan jag provade det här nagellacksborttagningsmedlet var jag övertygad om att jag aldrig skulle hitta en expressprodukt som jag gillade. Jag hade provat flera olika ”doppa-fingret-i-burken”-produkten och alltid känt att det blev rester av nagellack kvar på naglarna och att naglarna blev uttorkade.

Den här produkten är helt fantastisk. Jag blev rekommenderad den av en vän som hade haft samma uppfattning som mig men blivit omvänd. Den här produkten är supersnabb, du behöver inte gnugga på naglarna och allt nagellack går bort.

Som småbarnsförälder är jag också glad över att det är en förpackning som man inte kan dricka ur. Vätskan är bunden i skumgummit inne i burken och rinner inte ut. Innehåller ingen aceton eller parabener.

Cirkapris:  80 kr

 

Isadora second nail 696_300Isadora Second nail – 696 pink

Det här stärkande nagellacket köpte jag för första gången när det lanserades 2012 och det är fortfarande en favorit. Jag använder det som baslack under färgade nagellack eller så använder jag det som det är.

Det här lacket vårdar och stärker naglarna samtidigt som det döljer mindre missfärgningar i nageln och får den att se fräsch och naturlig ut. Som att visa sina naglar från sin bästa sida.

Jag måste alltid ha det här lacket hemma, det går inte att misslyckas med att lacka, och det gillar jag verkligen. Lacket finns i två färger rosa (696) och neutral (606). Ett prisvärt baslack som räddat många tillfällen.

Cirkapris:  79 kr

 

Seche vite 300Seche Vite dry fast top coat

Det här är det absolut bästa överlacket jag provat. Lacket kan målas på direkt efter att du lagt på ditt vanliga nagellack, det smetar inte ut lacket och har en snabbtorkande effekt. Perfekt om man inte har tid att sitta och vänta på att nagellacket ska torka.

Lacket ska appliceras rikligt och ger en fantastisk glans och hållbarhet. För mig tog det några användningar innan jag vande mig vid appliceringen, nu kan jag inte vara utan det här lacket.

Resultat liknar glansen och styrkan i att ha gjort akryl- eller gelenaglar, utan att behöva gå till en salong. Trots att produkten gör naglarna stenhårda och förlänger hållbarheten på de målade naglarna, så är det inte svårt att ta bort lacket när det är dags att byta färg. En superprodukt!

Cirkapris: 129 kr

 

 

De här tre produkterna kan jag varmt rekommendera, och inte leva utan själv. De fungerar även perfekt att använda tillsammans. Att ha med de här tre i necessären tillsammans med en nagelfil kan rädda naglarna vilken dag som helst.
Vad har ni för favoriter?

Dela gärna med er i kommentarsfältet!

Mina naglar efter att jag  använt de här tre produkterna.
Mina naglar efter att jag använt de här tre produkterna.
Marie Widerberg
Marie Widerberg är Stunders redaktör. Hon älskar äventyr och har alltid något kul på gång. Hon har bland annat cyklat från Stockholm till Malmö med en ettåring och drömmer om att åka trike med familjen längst med Vietnams långa kust. Kontakta Marie på marie@stunderavlycka.se

Kommentera