Jag vaknade tidigt och sitter i köket själv en stund på morgonen. En härlig stund där jag får en chans att tänka på hur dagen och veckan kommer se ut. Jag insåg att jag skulle bli tvungen att väcka min man som stängt av sitt alarm två gånger utan att gå upp. När jag väckte honom och berättade att det är dags att gå till jobbet strax så tittade han oförstående på mig och sa:

– Jag har inget jobb!

Sen lade han sig igen och somnade om. Jag tror jag ger honom fem minuter innan jag provar igen…

Marie Widerberg
Marie Widerberg är Stunders redaktör. Hon älskar äventyr och har alltid något kul på gång. Hon har bland annat cyklat från Stockholm till Malmö med en ettåring och drömmer om att åka trike med familjen längst med Vietnams långa kust. Kontakta Marie på marie@stunderavlycka.se

Kommentera