Dagens redaktionsmöte blev en förlängd lunch ovanpå Urban Deli på Södermalm i Stockholm. Hemma hos Marie, ena halvan av Stunder-redaktionen.

stunder-av-lycka-redaktionsmöte-4Vi hade massor att gå igenom, sånt vi vill göra i höst. Liksom saker vi planerar för våren. I slutet av augusti nu gör vi en fotografering av barnmode och den gick vi igenom i dag. Kläderna kommer bland annat från Fred’s World och MP Kids. Skor kommer att vara med från bland annat Bundgaard.

stunder-av-lycka-redaktionsmöte-5Senare i höst kommer en fokus på barnoveraller. Den blir något att se fram emot. Både för oss att göra och er läsare. Marie gick till och med så långt i stundens hetta att hon råkade nämna ordet ”pod”. Det nappade Jesper genast på. Men om det blir en barnkläderspod, det återstår att se.

stunder-av-lycka-redaktionsmöte-1Har du tips till Stunder av lycka, hör av dig till oss på hej@stunderavlycka.se. Vi uppskattar allt engagemang och gör ju tidningen för dig och er läsare.

Redaktionsmöteslunchmeny 12 augusti

Kokta ägg
Prosciutto
Ekologisk turkisk yoghurt till dessert

Jesper Odelius
Jesper Odelius är en av grundarna av Stunder av Lycka. Han skriver om vin, mat, stil, samhälle och snygg, rolig teknik. Han är också ditt öra mot marken när det gäller nya trender, föreläser regelbundet om kommunikation och reklam. Han har skrivit boken Coacha dig själv.

Kommentera