Har man några barn så blir kalasen allt fler med åren. Inte minst när skolan börjar. Det är roligt!

Men vad ska man ge? Vad får det kosta?

Det kan lätt skena iväg. Till en tävling om vem som ger ”finast”. Eller inflation i den tyst överenskomna vettiga summan för en kalaspresent.

Vad som är vettigt bestämmer man förstås själv. Men med ett par barn som går på ett par kalas om året blir det ganska stora summor för en normal plånbok.

Med det sagt – presenten i det här tipset kostar som många kalaspresenter tillsammans. Men ibland ska det vara lite finare. Kanske en extra viktig bemärkelsedag i familjen?

Lacoste-set

Då gillar vi Lacoste-setet (se hela bilden här) med den lilla resväskan, byxa och tröja. Titta på den söta mjukiskrokodilen.

Fiffigt nog kostar setet hälften av ordinarie pris hos Vingåker Factory Outlet. Set byxa & tröja Lacoste, 499 kr (ord 1000 kr). Bara storlek 74.

På bilden syns också en sko från Vincent i samma webbshop. Pris 299 kronor (ord 649 kr).

Ha till: batterifri klocka för små pengar

Matcha med en vacker klocka för de små.
Matcha med en vacker klocka för de små.

Den fantastiska klockan är gjord av en toalettpapperstomhylsa. Kolla in själv på Itty Bitty Box.

Stunder av lyckas tips är aldrig betalda av en annonsör. Vi tipsar om det vi hittar och gillar.
Jesper Odelius
Jesper Odelius är en av grundarna av Stunder av Lycka. Han skriver om vin, mat, stil, samhälle och snygg, rolig teknik. Han är också ditt öra mot marken när det gäller nya trender, föreläser regelbundet om kommunikation och reklam. Han har skrivit boken Coacha dig själv.

Kommentera