Stunder av lycka La Soirée ackrediterad press
Stunder av lycka La Soirée ackrediterad press
Stunder av lyckas redaktionsmöte med röda matten utanför Tyrol.
Stunder av lyckas redaktion på röda mattan utanför Tyrol.

Stunder av lyckas redaktionsmöte förlades denna gång till Tyrol ute på Djurgården.

Vi var inbjudna till en förhandstitt på föreställningen La Soirée. En show som går ett par intensiva veckor nu i september i Stockholm. Sedan ska showen ut i Sverige.

Vi tänkte: vi slår två flugor i en smäll – redaktionsmöte och pressträff – och så var vi på väg.

Innan Tyrol hann vi besöka Bemz butik på Odengatan där vi plockade upp rekvisita till en kommande fotografering. Trots ett turschema Bromma-Södermalm-Östermalm-Djurgården hann vi i tid.

I bilen hann vi gå igenom allt vi har på gång och veckans publiceringar.

Ikea tackar nej…

Vi pratade fotografering och Marie berättade att Ikea vänligt tackat nej. De har valt att medverka med sina produkter om sammanhanget handlar om inredning. Vi hade siktet inställt på Ikeas nya fina serie ”Jonglera mera!”. Vi tyckte den passade med vår fotografering av barns lek och dans.

Det fick gå ändå. Lokalen var redan bokad, Kindahls dansskola i Vällingby. Stora salar med mycket ljus och perfekt för vårt tema.

Här har vi knölat in allt från Bemz i Jespers Land Rover. Tur att bilen är stor.
Här har vi knölat in allt från Bemz i Jespers Land Rover. Tur att bilen är stor.

…och La Soirée är kittlande

På Tyrol blev vi trakterade en minishow med glimtar ur föreställningen La Soirée. Vi var båda imponerade av vad som verkade vara en uppfriskande karamell. Avspända människor i nummer som kändes fräscha och roliga.

Senare på kvällen skulle Marie på VIP-föreställningen och se hela rasket.

La Soirée har varit i Sverige tidigare. Då gick biljettförsäljningen trögt i början. Ingen köper biljetter till något nytt och okänt. Nej, sonderingar måste göras på jobbet och med kompisarna och grannen.

Så beskrevs det i alla fall av Kenny Matsson, programchef för underhållning på Gröna Lund. Kenny gjorde ingen hemlighet av syftet med pressmötet: den här gången vill man sälja fullt från dag ett.

Gott så. Ärlighet varar längst.

La Soirée är en charmerade blandning av nycirkus, Wallmans salonger och burlesk.
La Soirée är en charmerade blandning av nycirkus, Wallmans salonger och burlesk.

Redaktionsmedlem nummer tre?

14:00 var möte bestämt med en aspirerande ny redaktionsmedlem. Så vi fick bryta upp från Tyrol, där vi ändå tänkt hoppa över att intervjua ensemblen.

Jesper blev till sist denna dag försenad och dök upp lagom andfådd strax före 14:30. Mötet handlade om hur Stunder av lycka tänker och arbetar och hur man kan komma ifråga att bidra med material till Stunder av lycka.

Petra och Jesper hade ett fint möte och skildes åt strax före 15:30. Så var Stunder av lyckas redaktionsmöte slut för den här gången. Utspridda över stan, som vi var.

Precis som det ska vara, och precis som vi gör vårt livsstilsmagazin. Tillsammans, var vi än är.

 

Jesper Odelius
Jesper Odelius är en av grundarna av Stunder av Lycka. Han skriver om vin, mat, stil, samhälle och snygg, rolig teknik. Han är också ditt öra mot marken när det gäller nya trender, föreläser regelbundet om kommunikation och reklam. Han har skrivit boken Coacha dig själv.

Kommentera