Hösten är här och det är dags att shoppa varmare kläder till barnen. Vi valde ut våra höstfavoriter från några härliga barnklädesmärken för att ge er inspiration inför hösten.Vi fotade i fina lokaler på Kindahls dansskola under en eftermiddag med mycket stoj och skoj.

Hittar ni några favoriter? Kommentera gärna och ge oss din feedback.

IMG_3217_1200
Fabian
Autumn 2
Märta och Ylva
IMG_3245e_sq_1200
Ylva, Tora, Fabian och Märta

Ylva: Jumpsuit Maxomorra, Stövlar Bundgaard Tora: Mössa Maxomorra, Klänning Maxomorra, Jeans I dig denim, Stövlar Bundgaard Fabian: Mössa MP, Tröja Maxomorra, Jeans Ebbe, Skor Angulus Märta: Tunika Maxomorra, Jeans I dig denim, Skor och strumpor privata.

IMG_3293e_1200
Märta och Fabian

IMG_3247e_12002
Tora, Märta och Fabian

Tora: Mössa Maxomorra, Klänning Maxomorra, Jeans I dig denim, Stövlar Bundgaard Fabian: Tröja Fred’s Federation, Jeans I dig denim, Skor Angulus. Märta: Mössa MP Socks, Tunika Maxomorra, Jeans Ebbe, Skor privata. Inredning: Rosa/vit sittkudde ”Lazy Jack” från ombonat.com, Orange sittpuff och madrasser från Bemz.

Fotograf: Marie Widerberg Plats: Kindahls dansskola

Marie Widerberg
Marie Widerberg är Stunders redaktör. Hon älskar äventyr och har alltid något kul på gång. Hon har bland annat cyklat från Stockholm till Malmö med en ettåring och drömmer om att åka trike med familjen längst med Vietnams långa kust. Kontakta Marie på marie@stunderavlycka.se

Kommentera