September är vår svartvita månad här på Stunder av lycka och höstnyheterna fullkomligt exploderar av svartvitt, vilket vi älskar. Därför valde vi ut våra barnmodefavoriter på temat och fotade i butiken Svartvita Rum.

stunder-av-lycka-svartvitt-ylva-tora-4
Ylva
stunder-av-lycka-svartvitt-ylva-tora-2
Tora och Ylva
stunder-av-lycka-svartvitt-ylva-tora-3
Ylva
stunder-av-lycka-3881-svartvitt-tora-2
Tora

Tora: Vit jacka My Only, långärmad randig tunika My Only, svarta tights My Only, hårband H&M Ylva: Zebrarandig mössa Elodie Details, svart kappa My Only, randiga tights My Only, svarta lackskor Deichmann. Inredningsdetaljer från Svartvita Rum: Plasthund Magis Puppy, Spis/tvättmaskin The Tiny Universe.

stunder-av-lycka-3832-svartvitt-ylva-2
Ylva
stunder-av-lycka-3831-svartvitt-tora-1
Tora
stunder-av-lycka-3842-svartvitt-ylva-1
Ylva

Tora: Långärmad randig tunika My Only, svarta tights My Only, vit mössa My Only Ylva: Randig mössa My Only, vitt klänningslinne My Only, randiga tights My Only. Inredningsdetaljer från Svartvita Rum: Brio lära-gå-vagn, Plasthund Magis Puppy

stunder-av-lycka-3892-svartvitt
Ryggsäck och filt från Elodie Details, mössa My Only och snäll Magis Puppy från Svartvita Rum.
stunder-av-lycka-svartvitt-ylva-tora-8
Ylva
stunder-av-lycka-svartvitt-ylva-tora-7
Ylva och Tora
stunder-av-lycka-svartvitt-ylva-tora-5
Ylva

Tora: Mössa Elodie Details, klänning med halsbandstryck The Tiny Universe  Ylva: Prickig klänning The Tiny Universe, tights My Only, hårband Kappahl. Inredningsdetaljer från Svartvita Rum: Plasthund Magis Puppy, Spis/tvättmaskin The Tiny Universe.

Fotograf: Marie Widerberg Redigering: Jesper Odelius Plats: Svartvita Rum

Marie Widerberg
Marie Widerberg är Stunders redaktör. Hon älskar äventyr och har alltid något kul på gång. Hon har bland annat cyklat från Stockholm till Malmö med en ettåring och drömmer om att åka trike med familjen längst med Vietnams långa kust. Kontakta Marie på marie@stunderavlycka.se

Kommentera