WetnWild Svartvit collectionSom ni säkert märkt så smyger sig vårt svartvita hösttema in sig i magasinet mer och mer.

Nyligen skrev jag kort om svartvita naglar när jag provade dessa lack för första gången och jag blev väldigt nöjd även om det vita lacket betedde sig lite konstigt.

Swatch Going PlatinumWetnWild Fergie – EA002 Going Platinum Ett lättflytande metalliclack fullt med microglitter. Penseln är bred och blir lite spretig av lacket, men jag upplever ändå att lacket är mycket lättmålat. Lacket täcker bra även med ett tunt lager och det är lätt att få jämnt eftersom det flyter ut och ihop så bra. Lacket är så täckande att det passar bra att dekorera andra lack med tillsammans med en tunn pensel. Lacket yttorkar snabbt men behöver ett tag på sig för att bli helt torrt.

Swatch Ebony Hates ChrisWetnWild Fast Dry – E229C Ebony Hates Chris Ett halvglansigt riktigt snabbtorkande lack som bara behöver ett lager för att bli riktigt snyggt och täckande. Vill man ha mer glans eller helt matt är det bara att toppa med topplack. Lacket har lång smal borste och är riktigt lättmålat. En klar favorit när man har bråttom.

Swatch HalucinateWetnWild Shine – E469 Halucinate Ett genomskinligt lack med små bitar glitterkonfetti. Lacket passar nog bäst som topplack ovanpå ett enfärgat lack men det är ett diskret och lättburet lack för sig själv. Penseln är långsmal och lacket är lätt att måla

Swatch French White CremeWetnWild Shine – E449C French White Creme Det här lacket är det som jag tyckte sämst om bland dessa fyra från WetnWild. Några av borststråna hade hamnat fel i burken och spretade åt fel håll hela tiden när jag lackade. Här har jag använt lacket som ett vanligt lack men namnet tyder ju på att det ska användas till fransk manikyr, så det är kanske därför det fungerar dåligt som heltäckande lack. Den vita färgen är dock väldigt fin, den är lite mer varm än helt vit och lacket har en härlig glans. Lacket i sig är lite som att måla på tippex tycker jag. Tyvärr så får detta lack tummen ner.

Priset ligger mellan 49-69 kr och finns både på skönhetskedjor, nätet och i varuhus.

(WetnWilds nagellack är innehåller inte formaldehyd, metylbensen eller ftalater.)

 

Marie Widerberg
Marie Widerberg är Stunders redaktör. Hon älskar äventyr och har alltid något kul på gång. Hon har bland annat cyklat från Stockholm till Malmö med en ettåring och drömmer om att åka trike med familjen längst med Vietnams långa kust. Kontakta Marie på marie@stunderavlycka.se

Kommentera