Det är mindre än en månad kvar tills årets upplaga av mässan Underbara barn går av stapeln i Stockholm. Kristina ’’Kickie’’ Jansen jobbar för fullt med att få ordning på detaljerna. I hennes kontor på Södermalm i Stockholm svämmar borden över av utskick, trycksaker och kuvert.

Kickie har en fantastisk energi och glädje som smittar av sig, något som är en stor tillgång när man planerar för 15 000 nyfikna mässbesökare.

IMG_8967 Underbara barn affischer v2

För 12 år sedan..

Allt började när Kickie själv letade efter en mässa att besöka, som kunde erbjuda utställning, aktiviteter och föreläsningar, allt med fokus på barn och familj, som hon insåg att forumet inte fanns.

Det är 12 år sedan nu och från att ha startat som en liten nischmässa i Nacka Strand, med några tusen besökare så har mässan vuxit sig större för varje år. Och nu är det snart dags igen.

3–5 oktober 2014 på Stockholmsmässan

ÖPPET & PRISER
• Fredag 09.00–17:00
• Lördag 09:30–17:00
• Söndag 10:00–17:00
med Coop Medmera-kort: 110 kr (köps på plats)
Förköpsbiljett: 120 kr (via nätet)
Vuxenbiljett: 150 kr

Babysim. Extra spännande tycker Kicke att det ska bli med babysimbassängen som Vattenhuset kommer vara ansvariga för. Det kommer att byggas omklädningsbås och finnas duktiga instruktörer tillgängliga för de som vill testa bad med bebis i den 90 cm djupa poolen med varmt tempererat vatten.

Elbilsbana, cirkus och barngymnastik, drop-in dop med Svenska kyrkan, och pyssel till förmån för Barncancerfonden.

För att mässan ska bli mer levande för både stora och små besökare kommer det att finnas aktiviteter längst med hela långsidan av hallen.

— Årets mässa har förhoppningsvis något för alla, skrattar Kickie. Jag vill att det ska kännas hur mycket värme och kärlek vi har lagt på årets mässa och jag tycker att vi har fått en bra blandning av saker att göra.

IMG_8964 Underbara barn Kickie skrattar

Har du besökt mässan tidigare? Kommer du att besöka Underbara barn i år? Skriv och berätta i en kommentar!

Marie Widerberg
Marie Widerberg är Stunders redaktör. Hon älskar äventyr och har alltid något kul på gång. Hon har bland annat cyklat från Stockholm till Malmö med en ettåring och drömmer om att åka trike med familjen längst med Vietnams långa kust. Kontakta Marie på marie@stunderavlycka.se

Kommentera