På lördag anordnar projektet Friskare Skogsvatten en härlig familjedag i skogen tillsammans med barnprogramsprofilen Jenny Järvholm, ”Pyssla med Jenny”. Temat är skog och vatten och under dagen kommer alla barn (och vuxna) kunna få lära sig mer om livet i vattnet. Dessutom kommer det att finnas massor av andra aktiviteter: Poängjakt, insektshåvning, gissa bajset och korv med bröd.

Vi på Stunder av lycka önskar vi hade bott lite närmare, för vi hade definitivt velat vara med i skogen. Så vi hoppas att ni som bor i närheten passar på att följa med ut.

Här kommer viktig information:

Tid och plats:

Lördagen den 20 september kl. 12 -16 på Umeå energicentrum i Klabböle.

OBS! Möjlighet till kostnadsfri busstransport finns från Norrlandsoperan kl. 11.40 och 12.40 och tillbaka från Klabböle kl.15.00 och 16.00.

Korv med bröd + fika ingår kostnadsfritt!

Besök Friskare skogsvattens hemsida.

Jenny-Jarvholm2_1200

 

Marie Widerberg är Stunders redaktör. Hon älskar äventyr och har alltid något kul på gång. Hon har bland annat cyklat från Stockholm till Malmö med en ettåring och drömmer om att åka trike med familjen längst med Vietnams långa kust. Kontakta Marie på marie@stunderavlycka.se

Kommentera