I dag 24/7 (!) fyller Stunder av lycka två månader. Det är en ofattbart kort tid med tanke på hur mycket vi har hunnit med.

Det som började som en idé som inte ville gå över är nu ett fullfjädrat nätmagazine. Intresse för det vi gör har kommit från många olika håll och det på kort tid. Vi vet att vi har ögonen på oss – och vi gillar det. Vi är här för att stanna och vi hoppas att du, kära läsare, också är här för att stanna. För på Stunder av lycka (internt bara Stunder) kommer du att hitta idéer och läsning som håller dig kvar.

Vi är motsatsen till det köpta och ytliga. Här skriver vi för att vi har en passion att dela och berätta.

Stunder av lycka är vår och din plattform för en bred kommunikation som inte varit möjlig i en traditionell form. Här finns möjlighet för dig som kan skriva att kliva in och pröva dina vingar. Du kan skriva om vad du vill, så gott som. Bara du älskar din publik och vill bli läst och sedd. Då gör du ditt bästa och då kan du bidra till Stunder. Skicka ditt alster till hej@stunderavlycka.se, så hörs vi.

Stunder av lyckas redaktionsmöte med röda matten utanför Tyrol.
Marie och Jesper

Vid starten bestod redaktionen på Stunder av lycka av Marie Widerberg och Jesper Odelius. Nu räknar vi också Anna Voltaire och Georgina Fineman till Stunder Crew. Det är fantastiskt hur roligt det har varit. Vi hoppas att ni har haft 60 lika bra dagar som vi! I morgon är en ny dag och det kliar i fingrarna på oss att skapa nytt. Läs oss då också.

Kram från Stunder av lyckas redaktion

Anna Georgina Marie Jesper

Jesper Odelius
Jesper Odelius är en av grundarna av Stunder av Lycka. Han skriver om vin, mat, stil, samhälle och snygg, rolig teknik. Han är också ditt öra mot marken när det gäller nya trender, föreläser regelbundet om kommunikation och reklam. Han har skrivit boken Coacha dig själv.

Kommentera