Kontorsmaterial är nog inte det du tänker på när du drömmer om vackra ting.

Härliga materialval, små och stora överraskningar, vackert fotografi och utsökta kompositioner… Estetiska kill i magen… Kontorsmaterial kan göra allt det där för dig. Gå till Present & Correct och förvånas.

Present & Correct är en av de sajter som jag gillar bäst på hela internet. Här finns både gammalt oanvänt och helt nytt. Vissa saker i ett enda exemplar. Och jag älskar det! Inte för att jag är den som kommer att köpa det där enda exemplaret, utan för att det är en sådan skön antites till alla Åhléns- och Granituniversum som strösslats i den svenska terrängen.

Handgjorda lädermappar

På Stunder av lycka har vi nu fått högupplösta fina bilder på deras underbara lädermappar att visa. Mapparna ser ut som kuvert och görs för hand av Present & Correct. De är utsökta i sin enkelhet och vi bara älskar dem. Färgerna heter Watermelon, Spearmint och Custard. Bara en sån sak.

Format 200 x 100 mm, perfekt för papper, pennor, mobilladdaren och lite sjyssta gem. Köp och ge bort eller behåll själv.

Stunder av lycka Present & Correct Leather Envelopes
Watermelon
stunder-av-lycka-present-and-correct-spearmint
Spearmint
stunder-av-lycka-present-and-correct-custard
Custard

Du hittar kuverten i Present & Corrects webbshop. Pris per styck 17,50 GBP, vilket gör cirka 200 kronor.

 

Jesper Odelius
Jesper Odelius är en av grundarna av Stunder av Lycka. Han skriver om vin, mat, stil, samhälle och snygg, rolig teknik. Han är också ditt öra mot marken när det gäller nya trender, föreläser regelbundet om kommunikation och reklam. Han har skrivit boken Coacha dig själv.

Kommentera