Public domain via Wikimedia Commons - user Mysid
Georgina Fineman
Georgina Fineman

Georgina Fineman från Storbritannien är Stunder av lyckas nya och tredje redaktionsmedlem. Vi är väldigt stolta att få hälsa henne välkommen till vårt lilla universum. Georgina kommer att skriva och illustrera och det är hon som har gjort vår fina toppbild, den längst upp på sidan.

Georgina älskar dalahästar, att dekorera fönster, kaffe, konst, design och musik. Här kan du läsa hennes egen biografi på engelska.

Vi gillar dig Georgina!

Jesper Odelius
Jesper Odelius är en av grundarna av Stunder av Lycka. Han skriver om vin, mat, stil, samhälle och snygg, rolig teknik. Han är också ditt öra mot marken när det gäller nya trender, föreläser regelbundet om kommunikation och reklam. Han har skrivit boken Coacha dig själv.

Kommentera