Stunder av lycka på Sheraton
Stunder av lycka på Sheraton
Redaktionsmötesburgaren, klart vi delar!
Redaktionsmötesburgaren, klart vi delar!

I dag är Stunder av lycka på Sheraton i Stockholm för redaktionsmöte. Marie börjar med att komma 40 minuter för sent, men har den bästa ursäkten: hon kommer direkt från en pressvisning på Odd Molly. Den kommer hon att skriva om här, så ni får strax veta mer om vad Marie fick se.

Jesper körde möten hela dagen på Sheraton denna dag. Man sitter bra och ostört, bra WiFi, skön miljö och bra kaffe. När Marie kom blev det lunch och vi delade på Sheratons goda 360° Burger. Som vanligt äter vi i baren och inte i den lite pretentiösa matsalen. (Det är samma meny och kök.)

Men varför har Jesper solglasögon i håret en regnig murrig oktoberdag?
Men varför har Jesper solglasögon i håret en regnig murrig oktoberdag?

När vi träffas offline, i kött och blod, har vi tusen (tiotusen?) saker att säga varandra, och just i dag hann vi knappt börja det egentliga redaktionsmötet innan det var dags att rusa mot bilen. Några viktiga saker kom i fall upp. Bland annat pratade vi om det reportage och de tester av tåliga barnklädesplagg som vi kommer att göra med hjälp av en panel familjer nu i höst. Vi är mycket spända på detta och tror att det blir ett väldigt bra material på Stunder. Regnbågsbandet är en annan sak som vi kommer att berätta om under hösten.

Har du följt oss en tid har du sett att vi nyligen har utökat redaktionen med två nya medlemmar, Anna Voltaire och Georgina Fineman. Kommande redaktionsmöte kanske vi håller via Skype, eftersom Georgina finns i Bristol i Storbrittanien. Hennes första material för Stunder kommer den här veckan. Anna har redan skrivit flera. Bland annat om den härliga gelaterian Scarfo i Ålsten och mäklarlingo.

Stunder av lycka provar Scarfo i Ålsten
Stunder av lycka provar Scarfo i Ålsten

Något som också börjar strömma in till oss är förfrågningar från intresserade som fått upp ögonen för Stunder av lycka och på ett eller annat sätt vill bidra. Extremt smickrande för oss, förstås, men vi vill växa kontrollerat och bestämde i dag på mötet att tillsvidare tacka vänligt nej.

Allt som allt, när vi försökte summera oktober-början av november, ser det hektiskt ut. Pressträffar, pågående reportage (bland annat Jespers reportage om nedskräpning), planering av nya artiklar och ett och annat event gör att vi kommer att fylla tiden. Dessutom vill vi utöka och förfina funktionaliteten på Stunder av lycka, allt för att ge er läsare en maximal upplevelse.

Och, just det, Stunder av lycka fyllde ju 2 månader här precis. Nästa bemärkelsedag är halvårsfirande. Då kommer vi att gå ut på lokal, välkommen att fira då med oss (mer info kommer!).

Kram
Jesper & Marie

Jesper Odelius
Jesper Odelius är en av grundarna av Stunder av Lycka. Han skriver om vin, mat, stil, samhälle och snygg, rolig teknik. Han är också ditt öra mot marken när det gäller nya trender, föreläser regelbundet om kommunikation och reklam. Han har skrivit boken Coacha dig själv.

2 COMMENTS

Kommentera