Det var ett ruggigt och regnigt Stockholm som utgjorde den största kontrasten när Odd Molly bjöd in till pressvisning för deras vår- och sommarkollektion 2015. Visningen var inredd som en lättsam och härlig lägenhet där Molly bor med sina vänner i sin Molly-world eller i ”Mollywood”. Snygga badkläder trängdes med luftigt stickade plagg att dra på efter en dag på stranden.

Bad- och hemkollektion 2015

En av 2015 stora nyheter är den första bad- och hemkollektionen. I sovrummet hittar man nyheter som vackra lakan, kuddar och överkast i härliga mönster. Färgskalan går i sandtoner, indigoblått och rosa som går att mixa. På badstranden har Odd Molly laddat med baddräkter och bikini i härliga mönster och tunikor i skira material.

Odd_Molly_SS15_37e
Odd Molly SS15 – Hemkollektion med lakan och fluffiga kuddar.
Odd_Molly_SS15_02e
Odd Molly SS15 – Nybäddat!
Odd_Molly_SS15_01e
Odd Molly SS15 – Ett ljust och luftigt sovrum med känsla av medelhavsbris utanför fönstret.
Odd_Molly_SS15_03e
Odd Molly SS15 – Blommor och fjärilstavla, en svart bikini ur sommarkollektionen.
Odd_Molly_SS15_04e
Odd Molly SS15 – Färgglatt och mönstrat både i sängen och badkläderna.
Odd_Molly_SS15_39e
Odd Molly SS15 – Badkläderna är färgsprakande i sina vackra mönster. En svart, tunn tunika att gå hem i efter en dag på stranden.
Odd_Molly_SS15_40e
Odd Molly SS15 – Svartvitt och mönstrat!
Odd_Molly_SS15_12e
Odd Molly SS15 – Mollywood, en värld i rosa.
Odd_Molly_SS15_28e
Odd Molly SS15 – Mollywood.
Odd_Molly_SS15_26e
Odd Molly SS15 – I Mollys garderob!
Odd_Molly_SS15_23e
Odd Molly SS15 – Odd Mollys vardagsrum.
Odd_Molly_SS15_19e
Odd Molly SS15 – Odd Mollys vardagsrum.

En stunds härlig verklighetsflykt där det inte var svårt att tänka sig medelhavsljumma vindar och vågskvalp utanför fönstret. Sen var det dags att säga hejdå till Mollywood och dra fram paraplyet innan det var dags att gå vidare. Personligen längtar jag redan till i vår när hemkollektionen och alla skira tunikor kommer till butik.
Vad tycker ni om Odd Mollys nya kollektion? Kommentera gärna!

(Gillar du våra bilder? Alla bilder i det här inlägget är fotograferade av Marie Widerberg för Stunder av Lycka. Det är helt okej att låna våra bilder så länge källan anges. Läs mer om vår bildpolicy här.)

Marie Widerberg är Stunders redaktör. Hon älskar äventyr och har alltid något kul på gång. Hon har bland annat cyklat från Stockholm till Malmö med en ettåring och drömmer om att åka trike med familjen längst med Vietnams långa kust. Kontakta Marie på marie@stunderavlycka.se

Kommentera