Rookie på Stunder – hur kommer jag att klara mig?!
Rookie på Stunder – hur kommer jag att klara mig?!

Hej!

Jag heter Emma Larusdottir och är ny här på Stunder av lycka. Kul och spännande tycker jag, och jag hoppas att ni håller med! För att ni ska få en känsla av vem jag är börjar jag med att berätta lite om mig själv.

Jag är 27 år, bor i Gröndal, är uppvuxen i Högdalen och är halvisländska (därav mitt coola efternamn!). Jag jobbar inom TV-branschen och tycker att det är väldigt kul. Det var inget självklart val – innan jag sökte till TV-produktionslinjen hade jag bollat fram och tillbaka mellan olika inriktningar, vägval och yrken. Den eviga frågan var vad jag vill göra med mitt liv…

Till sist tänkte jag Varför ska jag fundera över det här i Sverige? Jag kan lika gärna fundera i Australien!”. Jag packade väskan och drog till Australien. Där gjorde jag den klassiska backpackerresan och arbetade som bartender i Sydney. Väl hemkommen hade jag inte kommit fram till någonting alls 😉

I stället blev det en tur till Kanada, för att fundera lite till och samtidigt åka snowboard och klättra. I Kanada gick det lättare att tänka och jag kom till insikten att det var något kreativt jag ville göra. Jag har alltid älskat att fotografera och filma, och genom bilder och bildkonsten vara kreativ. Och på den vägen är det.

Ett av mina största intressen är träning, då menar jag all sorts träning. Sedan jag var liten har jag älskat att röra på mig och jag har prövat en rad spännande sporter. Det som fastnade mest var kampsport. Jag började som 15-åring och älskar det fortfarande. För mig finns det ingen bättre träning! Kampsport tränar både kropp och psyke. Känslan av att komma hem efter ett träningspass och inte klara av att röra en muskel är för mig en av de allra bästa känslorna som finns. Och visst smakar maten sååå mycket bättre efter ett ta mig härifrån jag vill dö”-pass?

Som person är jag ärlig, ofta ironisk, driven – och energisk. Förutom hos mamma. Då vill jag helst bara ligga på soffan, äta mat och slötitta på TV. Jag kommer bums in i samma sinnesstämning som när jag var tonåring, kanske inte alltid till mammas förtjusning…

Här på Stunder av lycka kommer jag att dela med mig av mina tankar och min vardag, som består av träning, hälsa, jobb, mitt chokladbegär, mål och drömmar. Jag är stolt över att vara en del av redaktionen och hoppas att vi ses.

Emma Larusdottir
Emma älskar att vara aktiv och har hållit på med sport sedan barnsben. Emma jobbar i den glamorösa TV-branschen, bland annat med dokusåpan Big Brother. Hon är extremt envis, skrattar mycket och har en smittande positiv syn på livet. Hon tränar och instruerar i kampsport, älskar äventyr, snowboard och är en inbiten chokladfantast.

Kommentera