Sachajuan-protective-hair-perfume_showroom
Sachajuan Protective Hair Perfume

Sachajuan Protective Hair Perfume är en ny doftande produkt för håret. Den har en unik anti-odör funktion som också minskar statiskt elektricitet, ger glans fukt och UV-skydd.

Nu när kylan och den torra luften är på väg kan den här mångsidiga hårparfymen vara precis det du behöver. Sachajuan Protective Hair Perfume är en produkt som både fräschar upp och skyddar. Spraya parfymen över håret för att minska vinterkylans statiska elektricitet och få samtidigt håret återfuktat och väldoftande. Sprayen motverkar skador från fria radikaler och med hjälp av citrusolja kapslas dålig och ofräsch lukt in och bryts ned för att lämna håret fräscht och friskt.

Parfymen har samma diskreta doft som Sachajuans klassiska hårproduktserie. Doften har toppnoter av litchi och grönt te, hjärtat doftar persika, rosor och ylang ylang med basnoter av patchouli, cederträ och vit mysk. Den är så mild att den även går att använda som en återfuktande bodymist. För personer som älskar multifunktionella produkter är den här lilla flaskans nästan som hårets schweiziska armékniv. Den tar ju även liten plats i väskan så den är lätt att alltid ta med sig. Personligen tror jag att det är lätt att bli beroende av denna produkt som kostar en hel del men som jag ändå kan känna är prisvärd då den är så mångfunktionell.

De som skulle vilja sticka iväg och köpa en flaska nu på en gång får tyvärr ge sig till tåls ända tills vecka 4 2015, då lanseras Sachajuan Protective Hair Perfume exklusivt på Åhléns varuhus samt i Sachajuans hårsalonger.

Rekommenderat pris i butik 450 kr för 50 ml.

 

sachajuan-protective-hair-perfume_product
Sachajuan Protective Hair Perfume lanseras exklusivt på Åhléns och Sachajuans salonger under vecka 4 2015.
Marie Widerberg
Marie Widerberg är Stunders redaktör. Hon älskar äventyr och har alltid något kul på gång. Hon har bland annat cyklat från Stockholm till Malmö med en ettåring och drömmer om att åka trike med familjen längst med Vietnams långa kust. Kontakta Marie på marie@stunderavlycka.se

Kommentera