Avslutad svv tavling

Efter lite svårigheter att få tag på ett svartvitt paraply från Happysweeds så kan vi äntligen utse en vinnare i tävlingen som vunnit alla fina saker på bilden. Vi på Stunder-redaktionen var lite för stilmedvetna och valde nästa säsongs snyggaste paraply som vinst när vi fotograferade tävlingsbilden. Tyvärr fanns just det paraplyet bara i ett enda exemplar så det var tvunget att återvända till sitt showroom. Så efter lite motvind kom det solsken och vi fick ett nytt vackert paraply i vårt tävlingspaket.

Grattis till instagramkontot @annakarlsson_75
som vunnit priset i vår första tävling!

Marie Widerberg
Marie Widerberg är Stunders redaktör. Hon älskar äventyr och har alltid något kul på gång. Hon har bland annat cyklat från Stockholm till Malmö med en ettåring och drömmer om att åka trike med familjen längst med Vietnams långa kust. Kontakta Marie på marie@stunderavlycka.se

Kommentera