Snart är julen här med julmiddagar och härliga tillfällen att ses. Det är få tillfällen där vi kan släppa loss med så mycket färg och glitter som vid jul och  nyår. Jag har valt ut några härliga färger ur Kiss Cosmetics kollektion av Ruby Kisses HD nagellack som jag tycker är extra fina att använda på jul- och nyårsfesten.

granen kiss cosmetics

Vi fick lite extra feeling och dekorerade vår julgran med massor av fina nagellack i juliga färger.
Som små fina julkulor eller glansiga karameller!

Kiss Cosmetics julfarger 2014

Här är mina juliga favoriter från vänster till höger:

Ruby Kisses MNP42 Hot & Sexy Underbart djuprött glitterlack med små glitterflagor, lacket är superfint för sig självt men passar även som tunt överlack på ett annat lack.

Ruby Kisses MNP12 Red Door En riktigt juligt rött lack med mycket värme. Passar superbra tillsammans med guldglitterlacket.

Ruby Kisses MNP36 Golden Top Coat Ett guldglittrigt topplack som passar superbra över ett färgat lack. Jättefint att måla bara en nagel med gulddetaljer eller varför inte alla toppar på naglarna?

Ruby Kisses MNP35 Silver Top Coat Det perfekta lacket till nyårsfesten. Matcha grundlacket med den klänning eller de accessoarer du tänkt använda och addera extra glam genom ett tunt lager silvrigt glitter överst.

Ruby Kisses nagellack är prisvärda små flaskor som bland annat säljs på Glitter för 25 kr.

[divider]Intresserad av nagellack? Läs vidare här[/divider]

Marie Widerberg
Marie Widerberg är Stunders redaktör. Hon älskar äventyr och har alltid något kul på gång. Hon har bland annat cyklat från Stockholm till Malmö med en ettåring och drömmer om att åka trike med familjen längst med Vietnams långa kust. Kontakta Marie på marie@stunderavlycka.se

Kommentera