I början av ett nytt år får jag alltid extra med energi, det är som att jag får lite extra kraft bara av att ett år är till ända och ett nytt börjar. En nystart, en energiboost och massor av nya möjligheter. Det är ju lite fånigt att ett klockslag och ett nytt datum skulle kunna skapa så mycket ny energi i min kropp och i mitt sinne. Att jag liksom gått och väntat på att klockan skulle slå tolv och ett nytt år skulle uppenbara sig så att jag kunde få lite extra motivation.

Kalenderberoende
Ordning och reda på det nya året!

Borta är höstdepp och mörkertrötthet. Den nya kalendern plockas fram och fylls ivrigt. Allt ska vara perfekt. Det finns städiver och en önskan om att nu i det här nya året så kommer allt vara under kontroll och helt plötsligt står möjligheternas möjligheter för dörren.

Nytt år och nya möjligheter… helt plötsligt så står vi där hela vår lilla familj på nyårsdagen och tittar på ett litet hus och drömmer. Galet!

Nu gäller det bara att hålla lågan uppe! Inte låta städivern svalna eller börja vackla med den fina kalendern. Några dagar till tänker jag bo i min nyårsbubbla och låta energin flöda. Just nu använder jag energin till att planera en fantastisk start för redaktionen arbete. Vi är alla superpeppade inför 2015 och hoppas att vi kan förgylla några minuter av er tid till stunder av lycka!
God fortsättning.

Hur började ni ert nya år? Dela gärna med er!

Marie Widerberg är Stunders redaktör. Hon älskar äventyr och har alltid något kul på gång. Hon har bland annat cyklat från Stockholm till Malmö med en ettåring och drömmer om att åka trike med familjen längst med Vietnams långa kust. Kontakta Marie på marie@stunderavlycka.se

Kommentera