Stunder av lyckas-redaktion har fått möjligheten att testa Sodastream’s nyaste tillskott Sodastream Play. Den enkla och stilrena kolsyremaskinen kommer i flera lekfulla färger och vi kommer dela med oss om hur Sodastream passar in i våra respektive liv och kök under de närmaste veckorna.

Fyra livsstilar, fyra hem

Play_Yellow_lifestyle250px

Jesper Odelius – Röd

Bor i funkisvilla i Bromma med sin fru och fyra barn.

Emma Larusdottir – Blå

Bor i Gröndal.

Marie Widerberg – Gul

Bor i en etta på Södermalm med make och ett barn.

Anna Voltaire – Vit

Bor i ett gigantiskt hus i Hässelby med sin man och 6 barn.
 

Produkttest

Vi kommer dela med oss av hur Sodastream Play passar in i våra liv och i våra kök. Vi har även fått möjlighet att prova SodaCaps Free, kapslarna för ditt kolsyrade vatten. Free smakerna innehåller endast naturliga ingredienser och är helt fria från konstgjorda sötningsmedel, färgämnen och smaker.

Vi anser oss själva vara både kritiska och ärliga och hoppas vår kommande recension kommer att vara till hjälp om du funderar på att köpa en kolsyremaskin.

Vad tycker du om Sodastream och kolsyremaskiner? Fördelar och nackdelar?
Kommentera gärna!

Sodastream Play

Marie Widerberg
Marie Widerberg är Stunders redaktör. Hon älskar äventyr och har alltid något kul på gång. Hon har bland annat cyklat från Stockholm till Malmö med en ettåring och drömmer om att åka trike med familjen längst med Vietnams långa kust. Kontakta Marie på marie@stunderavlycka.se

Kommentera