Jag kommer ihåg den härliga känslan man fick när man klev av planet och den varma och fuktiga luften slog en i ansikten. Chocken av den höga fuktigheten som man inte alls var van vid men som man alltid blev lika exalterad av. Jag kommer ihåg den, saknar den och behöver den. Det var så länge sedan jag kände den att jag knappt kommer ihåg känslan men vet att den gör mig lycklig ända in i själen.

Jag och min kompis Sarah bokade den här resan spontant en regnig höstdag i oktober. Vi var på väg till Gallerian i Stockholm och gick av en slump förbi Ticket på Sveavägen. Jag ville gå in och kolla vad en resa till Thailand i slutet av december skulle kosta.

Det var såklart svindyrt att åka under den perioden när större delen av Sveriges befolkning reser dit. Så nyfiken som jag är bad jag den snälla damen på Ticket kolla vad en resa skulle kosta till Miami i december/januari bara för skojs skull. Då den resan var betydligt billigare än förväntat och ingen av oss har varit där tidigare bestämde vi oss för att bara boka. Vi bara gör det!
Någon månad senare bestämde sig även vår kompis Julia att hon inte kunde låta oss åka dit utan henne, så nu är vi tre som åker på semester och jag ser verkligen fram emot Miami 🙂

När sådant händer tänker jag alltid ”tänk om vi hade gått en annan väg och inte förbi Ticket! Då hade vi aldrig bokat!”

Men som tur är gick vi förbi Ticket den regniga höstdagen i oktober och nu är avresedagen äntligen här. Imorgon sätter vi oss på ett plan för lite välbehövlig semester!

Traningsveckan

Den sista veckan innan avresa har jag försökt få in så många träningspass som möjligt. Det har varit en härlig blandad kompott av armar, ben, stretching, boxning, löpning och promenader! Det känns som veckan har varit en enda stor träningsfest men ändå haft tid att fira min födelsedag som tur är.

Hembakat

Då jag fyllde 28 år häromdagen hade jag en liten födelsedagsfika/ hejdåfika hemma hos mig. Jag är inte den som bakar särskilt ofta men gjorde det i helgen och det blev faktiskt riktigt bra! Bakade blåbärspaj, chokladbollar samt de trendiga Cake Pops med kladdkaka. Cake Popsen blev faktiskt himmelskt goda och dessa kommer jag garanterat försöka mig på igen.

Kakbordet

Nu kommer jag äntligen få uppleva den efterlängtade känslan igen.

Få känna värmen, solen, sanden och känslan av ett äventyr. Imorgon åker jag till Miami på i två veckor och tänker njuta av varje sekund!

Nu ställer jag in mig på semesterläge och ser fram emot två veckor med sol, bad, träning och ett överintag av mojitos!

Emma Larusdottir
Emma älskar att vara aktiv och har hållit på med sport sedan barnsben. Emma jobbar i den glamorösa TV-branschen, bland annat med dokusåpan Big Brother. Hon är extremt envis, skrattar mycket och har en smittande positiv syn på livet. Hon tränar och instruerar i kampsport, älskar äventyr, snowboard och är en inbiten chokladfantast.

1 COMMENT

Kommentera