Första veckan i Miami är nu över och jag måste säga att jag är helt tagen av denna stad. Allt från människorna, klimatet, nattlivet och pulsen. När jag reser till något nytt ställe så har jag oftast en bild av hur jag tror en stad ska vara, men det brukar i och för sig inte stämma.

Miami Beach Emma

Miami lever hittills upp till alla min förväntningar och förhoppningar jag hade om staden innan jag åkte hit. Människorna är lika snygga och vältränade som jag hade föreställt mig. Stranden är lika stor och vit som jag hade hoppats på och nattlivet är lika pulserande och galet som jag trodde.

Miami Beach Hopp

Denna vecka har vi mest försökt lära känna staden och bara tagit det lugnt på stranden på dagarna och promenerat runt överallt. Jag har även fått in några träningspass utomhus vilket är superskönt. En dag sprang jag till ett utegym som finns längs strandpromenaden, där har de hydrauliska maskiner. Så bra!

Miami Utegym

Miami lopning

En annan dag drog jag med mig Julia och sprang trappintervaller samt lite fys innan vi gick vidare till ett Pool Party där det flödade mojitos. Älskar mina mojitos 🙂

Miami Intervaller Collage

Miami är en enda stor fest. Man kan gå ut vilken dag i veckan som helst och det finns klubbar med musik för alla smaker. Eftersom alla vi tjejer älskar hip hop och r&b så blev vi såklart överlyckliga att det fanns grymma klubbar här som spelar den sortens musik.

Miami Mojito

Hemma i Sverige är det så mycket fokus på house så det är kul med lite annat. Klubbarna här är helt galna. Det är ljusshower, laserstrålar, rökmaskiner och exotiska dansare på varje ställe man går till. Första gången vi var ute blev vi helt tagna av allt och kunde inte sluta stirra på alla grymma dansare som bara står på en scen eller pelare och kör sitt race. Och vi kunde bara stå och gapa när det helt plötsligt visades en gigantisk ljusshow i takt till musiken som var helt overkligt bra. Älskar det!

Denna vecka kommer vi köra mer utflykter. Imorgon åker vi till Key West för en dag och vi har hyrt en bil som vi kommer ha några dagar. Efter Key West åker vi till Orlando för att gå på Universal Studios vilket jag ser galet mycket fram emot. Barnet i mig börjar redan hoppa och studsa bara utav tanken.

 Håller ni igång er träning även på semestern? Kommentera gärna!

[divider]Läs fortsättningen – roadtrip till Key West[/divider]

Emma Larusdottir
Emma älskar att vara aktiv och har hållit på med sport sedan barnsben. Emma jobbar i den glamorösa TV-branschen, bland annat med dokusåpan Big Brother. Hon är extremt envis, skrattar mycket och har en smittande positiv syn på livet. Hon tränar och instruerar i kampsport, älskar äventyr, snowboard och är en inbiten chokladfantast.

Kommentera