Så fort tiden har gått.

Det var bara sex månader sedan jag och Jesper drog igång livsstilsmagasinet Stunder av Lycka för att inspirera kring våra lyckliga stunder. Nu är vi ett halvår gamla och har delat med oss av många av våra Stunder till er läsare och vi har även fått glädjen att dela våra skribenters tankar och intressen med er.

jesper-och-marie

Under hösten 2014 började Anna Voltaire och Emma Larusdottir skriva för oss. Anna skriver frispråkigt om livet som sexbarnsmamma och balansen i vardagen blandat med inredning och stil. Emma är vår inspirerande och hårdkörande träningsskribent som ständigt söker nya utmaningar.

stunder-av-lycka-emma-anna

Under det nya året har flera nya skribenter anslutit sig till oss. Först ut var Anna Karlsson som delade med sig av sin Marstrands-upplevelse. Linda Särdqvist är vår skribent från Västerås, en riktig pysseltjej med massor av inrednings- och gör-det-självidéer.

stunder-av-lycka-anna-linda

Ni kommer även att få läsa texter av Johanna Kenas som snart finns att läsa här på Stunder av Lycka.

Vi känner oss grymt tacksamma för att ni läser vårt magasin, vi jobbar hårt för att det ska vara en riktigt bra läsupplevelse för er och jag hoppas att ni även i fortsättningen kommer att titta in för inspiration.

/Marie Widerberg, redaktör

Marie Widerberg
Marie Widerberg är Stunders redaktör. Hon älskar äventyr och har alltid något kul på gång. Hon har bland annat cyklat från Stockholm till Malmö med en ettåring och drömmer om att åka trike med familjen längst med Vietnams långa kust. Kontakta Marie på marie@stunderavlycka.se

Kommentera