Biggest Loser – Tro, Hopp och Kärlek

Biggest Loser – Tro, Hopp och Kärlek

0

Den 27 januari är det säsongspremiär för Biggest Loser 2015 – Tro, Hopp och Kärlek.

Programmet kommer att sändas på tisdagar kl 21.00 på Sjuan. Programledare är Kristin Kaspersen och de som hjälper deltagarna på vägen är tränarna Sabina Dufberg tillsammans med nytillskottet Mikael Hollsten.

Biggest-Loser-Kristin-Sabina

Stunder av Lycka blev inbjudna till TV4-huset för att få träffa Kristin Kaspersen och Sabina Dufberg. Det blev en härligt inspirerande morgon som rivstartade igång med intervallträning med Sabina.

Biggest-Loser-uppvarmning

Sabina började med uppvärmning och övergick sedan att köra korta men intensiva intervaller. Hon tyckte att det var viktigare att man gjorde få övningar så korrekt som möjligt hellre än att göra många slarvigt.

Biggest-Loser-Sabina-tips
Sabina visar hur hon vill att utfall ska se ut, fram med höften och gå djupt ned i rörelsen.
Biggest-Loser-Sabina-tabatha2
Sabina peppade gruppen att kämpa på när det blev tungt i intervallerna.

Efter att ha dusch och klädbyte fick deltagarna att njuta av för en härlig frukost. Kristin Kaspersen berättade om sin egen träningsresa och hur hon aktivt valt att välja en hälsosammare livsstil för att kroppen ska må så bra den kan.

För tillfället haltade hon omkring med en bruten tå som hade skadats i en fotbollslek med sonen. Hon berättade att även om hon inte kunde löpträna så fanns det andra sätt att aktivera sig, det viktigaste var att inte fastna i ursäkter utan att acceptera läget och göra det bästa av situationen. Själv hade hon hittat en crosstrainer som det fungerade att träna på så länge.

Biggest-Loser-Kristin

Både Kristin och Sabina är emot bantning och dieter som ska förändra kroppen snabbt. För att uppnå sin dröm om ett hälsosammare liv krävs stenhårt arbete, en helt ny livsstil och framförallt många timmar av hård träning för att drömmen ska bli verklighet.

– Jag är otroligt imponerad av årets deltagare, de är fantastiska människor och oerhört modiga. Jag har en enorm respekt för den resa som de gör. Det är oerhört tufft men så värt det. Hoppas tittarna kan inspireras av deltagarnas resa och kämparglöd för att själva jobba för ett hälsosammare liv och få större tro på sig själva, säger Kristin Kaspersen.

 Kommer ni följa deltagarna i Biggest Loser 2015?

Marie Widerberg
Marie Widerberg är Stunders redaktör. Hon älskar äventyr och har alltid något kul på gång. Hon har bland annat cyklat från Stockholm till Malmö med en ettåring och drömmer om att åka trike med familjen längst med Vietnams långa kust. Kontakta Marie på marie@stunderavlycka.se

Kommentera