För mig är MC Mässan en mässa där jag främst tänker att det är män som hänger. Lite fördomsfullt kanske, såklart finns det även kvinnor som kör motorcykel. I helgen besökte jag MC Mässan i Älvsjö och faktum är att det faktiskt var mest män och familjer.

Jag hade med mig mina två pojkar som är två och sju år samt en grannflicka som är åtta år, de var i himmelriket. Jag inser nu att MC Mässan inte bara är för män och kvinnor som kör motorcykel utan det är som en stor lekplats för fordonstokiga barn. Jag vet inte hur många motorcyklar, fyrhjulingar och snöskotrar mina barn provat idag men det hann bli en del. Tvååringen sprang runt och skrek ”Sitta här! Sitta här!” om varenda fordon, vilket framkallade en hel del leenden.

MC-Massan-LekerFavoriterna blev snöskotern och den lilla crossen för barn, där ville de ”leka” mest hela tiden. Den enda nackdelen jag kan se med en sådan här mässa är den tandagnisslan och i mitt fall gråt som kom när vi skulle åka hem. Sjuåringen var förkrossad över att jag inte köpte med mig en cross hem.

Jag kan verkligen rekommendera ett besök på MC mässan!

Kommentera