Den perfekta lagringsenheten för film-, foto- och musikälskaren

My Passport Wireless från WD är en lättanvänd lagringsenhet som gör det möjligt att trådlöst spara, få tillgång till och dela hundratals timmar film och musik såväl som foton och andra digitala dokument direkt från din smartphone, surfplatta, dator eller annan enhet. Med My Passport Wireless behövs varken sladdar eller internetanslutning och det inbyggda uppladdningsbara batteriet ger sex timmars kontinuerlig streaming och upp till 20 timmars standby, vilket gör att enheten passar bra att ha med på resan.
Följ instruktionerna nedan och ha chans att vinna en My Passport Wireless i 1TB, värde 2 090 kr.

För att vara med och tävla gör följande:

  • Följ @stunderavlycka på Instagram.
  • Dela bilden i ditt eget flöde på instagram (du måste ha öppen profil).
  • Tagga bilden med #StunderFebruariTävling #MyPassportWireless och tipsa minst två vänner i textfältet.
  • Skriv en kort motivering om var du skulle behöva trådlös lagring som mest.

Tävlingen avslutas 28/2-2015 och meddelas några dagar senare här på stunderavlycka.se

Lycka till i februari! Nu rockar vi den här månaden!

Februari-tavling

 

Marie Widerberg

Marie Widerberg är Stunders redaktör. Hon älskar äventyr och har alltid något kul på gång. Hon har bland annat cyklat från Stockholm till Malmö med en ettåring och drömmer om att åka trike med familjen längst med Vietnams långa kust.
Kontakta Marie på marie@stunderavlycka.se

Kommentera