Just nu hittar ni mig på den lilla ön Anguilla i Östra Karibien.

På den här lilla mysiga paradisön kommer jag befinna mig i några veckor. Jag jobbar med inspelningen av en ny realityserie och det är så roligt att få arbeta i en så härlig miljö.
Fast ön är så liten har den flera stränder att välja på. De flesta stränderna är precis lika vita och drömlika som på de bilder jag googlade upp innan jag reste, och vattnet är underbart turkost.

Karibien HoppbildJag verkligen älskar detta vatten, det enda jag vill göra är att bada. Det är så vackert och klart, varmt och nästan lite lent, så när jag väl är i vill jag aldrig komma upp.

Men jag kan inte bara ligga och lata mig i vattnet på mina jobbfria stunder. Jag måste ju röra på kroppen!

Karibien Dungeon GymPå min första lediga dag hoppade jag in i bilen för att leta upp ett bra gym där jag kan spendera större delen av min lediga tid här. Jag hittade ett gym som ligger nära där vi bor och är sådär härligt skitigt och hårt. The Dungeon, ni hör ju bara på namnet hur hårt detta gym är. Lokalen är lagom mörk, med små fönster och har maskiner som känns skräddarsydda just för bodybuilding. På väggarna hänger det affischer med kända modeller inom bodybuilding som ser ut ha hängt där sedan 90-talet. Gymmet är så smutsigt att så fort man har tagit på en vikt så är man helt svart om händerna och jag försöker i högsta möjliga grad undvika att sätta mig på golvet, men jag älskar det.

Karibien Leg DayDet är verkligen en omställning att gå från ett fräscht och rent gym med luftkonditionering hemma i Sverige till ett skitigt gym med 30 graders värme. Här börjar svetten rinna så fort man kliver in genom dörren. Men jag klagar inte, jag gillar ju att svettas när jag tränar!

Karibien Beach ExerciseJag försöker även få in lite träning på stranden då och då när jag blir lite rastlös. Cirkelträning och powerwalks är också härligt att göra på stranden, då kan jag hoppa ner i havet för att svalka mig efteråt, oslagbart.

Brukar ni träna på stranden när ni reser till solen?

Karibien strand

Emma Larusdottir
Emma älskar att vara aktiv och har hållit på med sport sedan barnsben. Emma jobbar i den glamorösa TV-branschen, bland annat med dokusåpan Big Brother. Hon är extremt envis, skrattar mycket och har en smittande positiv syn på livet. Hon tränar och instruerar i kampsport, älskar äventyr, snowboard och är en inbiten chokladfantast.

Kommentera