Fogia är möbelföretaget som skapat älskade möbler som funnits i våra hem och offentliga miljöer de senaste 30 åren. Sedan 2014 har företaget satsat på nya samarbeten med formgivare som har lett till en uppdaterad kollektion av funktionella möbler.

Stunder av Lyckas skribent Johanna Kenas fick möjlighet att ta del av nyheterna för 2015.

Fogia Retreat SoffaRetreat, det heter Fogias nya mastodontsoffa, designad av Monica Förster. Retreat är den bekväma modulsoffan som passar i både vardagsrum och stora våningar.

Fogia Bowl BordBowl av Andreas Engesvik finns i tre färgsättningar och två storlekar. En nyskapande möbel som är lättplacerad, snygg och skapar förvaring. Högst upp på Johannas önskelista!

Fogia Tondo serieTondo-serien är designad av Stefan Borselius. Den lilla tvåsitssoffan i skinn är oväntat bekväm med fina detaljer i den smakfullt avrundade träet i ramen. Två kupade omfamnande händer har inspirerat Stefan Borselius till soffan med hög rygg som skapar ett lugn och avskildhet.

Fogia Sling

Den nätta och bekväma fåtöljen Sling är också en av 2015 års nyheter, designad av Note Design Studio.

I konceptbutiken i Finnbodas gamla varvslokaler kan man se alla Fogias nyheter för 2015.

Vad tycker ni om Fogias nyheter? Kommentera gärna.

Johanna Kenas
Johanna Kenas bor med man och två barn i en ständigt föränderlig villa strax utanför Stockholm. För Stunder av lycka skriver hon om inredning, tips och tricks, villaprojekt, nöjen, naglar, mat, barn och familj!

Kommentera