Igår var vi på mässan Allt för sjön i Älvsjö. Det är mässan för dig som är en riktig båtentusiast och som mest troligt sitter på en del pengar. Vi gick där och tittade på alla fantastiska båtar och visst skulle vi kunna köpa några av dem, men sen fastnar man vid de här riktiga vidundren, såna där brygg-seglarbåtar.

Lottovinst BoatGenast börjar man tänka att OM jag vinner på lotto så skulle jag köpa mig en sån här lyxbåt och ha råd att åka ner mot varmare länder med den. Och har man väl börjat tänka i banorna kring att ha mycket pengar så kommer man genast på massor med annat som skulle göras.

Idag har sambon fantiserat om att bygga nytt hus, ett stort enplanshus på en fin tomt här på landet. En ny bil som vi kan betala kontant och ha massa extrautrustning på samt betala av husbilen, och såklart köpa en ny husbil med den ultimata planlösningen…

Lottovinst Husbil
Vår pärla till husbil. Kanske en upprustning eller köpa en helt ny om man vann på lotto.

Vad skulle ni göra om ni vann ruskigt mycket pengar?

Jag skulle göra det som sambon drömt om ovan, förutom att köpa en gigantisk båt (jag är ingen båtmänniska). Utöver det  skulle jag vilja betala av mina föräldrars skulder samt min svärmors skulder. Jag skulle vilja skänka pengar till någon organisation jag brinner för, samt köpa mig en egen bil och en lägenhet i Stockholm som man kan ha som övernattningslägenhet. Såklart skulle barnen få in pengar på sina konton så de har till körkort och att köpa lägenhet. Sen skulle vi resa till massa platser vi drömt om att besöka.

Är ni också intresserade av att besöka drömmarnas mässa?

Mässan håller på 28 februari 2015 till 8 mars 2015, så vill ni också börja drömma er bort är det bara att planera in ett besök. Det finns också mycket kul för barn om man vill göra en utflykt med familjen, i C-hallen finns en hoppborg, filmvisning och en pysselhörna. Ett ballongföretag hade även gjort helt  fantastiska ballongskapelser.

Lottovinst Barn

Nu lättar jag ankar från drömmarnas värld och förankrar mig i verkligheten.

Kommentera