Ameera 3312
Tora i Ameera från topp till tå! Bolero, kjol och glittriga gymnastikskor.

Ameera är ett danskt barnklädesmärke som säljer underbart romantiska plagg för barn med en känsla av vintage, bröllop och dans. De dova mjuka tonerna i plaggen och den genomarbetade lyxiga känslan i plaggen är det som varit Ameeras signum de senaste 30 åren.

Ameera 3322
Ylva i svart bolero och grå roskjol, matchat med silvriga gymnastikskor. Tora har en rosa väska från Elodie Details.

De söta bolerovästarna och tyllkjolarna kommer i storlekarna 2-4 år, 4-6 år och 6-12 år. Dansskorna/mockasinerna finns i dubbelstorlekar från strl 22/23 till strl 34/35. Ameera har utöver de fina kläderna ett stort urval av accessoarer som passar både vardag och fest.

Ameera 3331
Märta i body och kjol från Ameera. Guldskorna är ett älskat loppisfynd.

Man måste snurra och hoppa när man har kjolen på sig! säger Märta och dansar iväg.

Ameera Marta dansar
Ut och snurra i vårsolen!

Marie Widerberg
Marie Widerberg är Stunders redaktör. Hon älskar äventyr och har alltid något kul på gång. Hon har bland annat cyklat från Stockholm till Malmö med en ettåring och drömmer om att åka trike med familjen längst med Vietnams långa kust. Kontakta Marie på marie@stunderavlycka.se

Kommentera