För några dagar sedan tog jag en joggingtur till mitt nya favoritgym The Dungeon, på Anguilla, för att köra några intervaller på säcken.

Gymmet har många säckar upphängda, men efter att jag gått och klämt och slagit lite på dem så tycker jag att bara en av dem går att använda. Jag hade inte med mig mina boxningshandskar till Karibien, utan fick använda det enda par som fanns på gymmet. Handskarna var halvt förfallna och jag ville inte lukta på dem, med risk för att bli för avskräckt för att ta på dem alls. Handskarna fungerade i alla fall som de skulle, men jag fick skrubba händerna rejält efteråt, men det var det värt.

Sackintervaller Boxar

Jag började med två intervaller boxning för att sedan köra 5 intervaller med slag och sparkar. Känslan av att få slå och sparka för första gången på över en månad var underbar. Inte för att jag är aggressiv som person och behöver få utlopp för mina aggressioner, utan för att mina muskler hade saknat det. Det kändes så naturligt och bra för min kropp att jag blev helt hög på endorfiner efteråt.

Sackintervaller Sparkar

Jag älskar att träna mage. Det är nog min favorit kroppsdel att träna, kan också bero på att jag alltid har varit väldigt stark i min mage vilket gör det roligare att träna den. Det är alltid kul att träna något man är bra på och stark i, antagligen därför jag hatar att träna mina ben.

Sackintervaller Mage

Jag avslutade mitt träningspass med en av mina favoritmagövningar. Det är en enkel övning, man knäar en säck helt enkelt och jag körde i 30 sek x 3 omgånger.

Efter det här träningspasset hade jag tränat igenom kroppen riktigt ordentligt! Så skönt att få känna att hela kroppen fått jobba.

Vad brukar du träna för att att bli riktigt slut i hela kroppen?

Emma Larusdottir
Emma älskar att vara aktiv och har hållit på med sport sedan barnsben. Emma jobbar i den glamorösa TV-branschen, bland annat med dokusåpan Big Brother. Hon är extremt envis, skrattar mycket och har en smittande positiv syn på livet. Hon tränar och instruerar i kampsport, älskar äventyr, snowboard och är en inbiten chokladfantast.

Kommentera