Hipp hipp hurra för mig! Idag fyller jag 33 år (eller var det 25?) och eftersom det är en vanlig tisdag har det faktiskt varit en helt vanlig dag. Gravid vecka 26 frukostFrukost på sängen

Morgonen var superfin med frukost på sängen som mannen hade gjort och som tvååringen stal. Man får ju inte äta i sängen i vanliga fall så självklart tog dottern chansen att äta en macka där om mamma får.

Gravid vecka 26 inspelningSpännande inspelning

Den här veckan hade ett riktigt spännande inslag. Nämligen inspelning av vinjetten till Älskade Unge, webbtv-serien som ska gå på Aftonbladet TV i vår. Programledaren Kajsa-Stina, behövde en hemlig agent och vem passar bättre än min soldat?

Reseplanering inför London

Nästa vecka åker jag och Ylva till London för en kortweekend mitt i veckan. En mini-resa då vi åker på tisdag och kommer tillbaka på torsdagskväll. Jag har aldrig flugit med barn själv så det är självklart en utmaning, dessutom har jag bestämt att vi inte ska ha något incheckat bagage heller. Går det att resa smidigt, gravid och med ett litet barn?

Det ska bli spännande, jag hoppas att ni följer våra förberedelser här på Stunder av Lycka.

Marie Widerberg är Stunders redaktör. Hon älskar äventyr och har alltid något kul på gång. Hon har bland annat cyklat från Stockholm till Malmö med en ettåring och drömmer om att åka trike med familjen längst med Vietnams långa kust. Kontakta Marie på marie@stunderavlycka.se

Kommentera