Depend O2 Minilack lanserades under tidig vår 2015. Det är en ny typ av nagellack som släpper igenom upp till 30% mer syre till nageln än vad traditionella nagellack gör.

Depend O2 Collection
Depend O2 serien innehåller 60 st färgglada lack. Har ni några favoriter?

Har du nånsin känt att dina naglar blivit tilltäppta och instängda av att använda nagellack?
Då kanske det är dags att prova ett nytt nagellack. Depend O2 har en patenterad formula som släpper igenom syre bättre till nageln, vilket ska ha en positiv inverkan på nagelns kvalitet.

Glöm inte att för att lacket ska ha sin fulla effekt så måste även ditt baslack och topplack ha samma formula som det färgade lacken. Som tur är finns även dessa produkter i Depend O2-sortimentet.

Depend O2 Minilack finns i de små 5ml flaskorna med hela 60 olika färgglada nyanser. Varje säsong byts några av färgerna för att passa årstiden och gällande mode. Pris 29kr/flaska.

Har ni provat Depend O2 Minilack?

Marie Widerberg
Marie Widerberg är Stunders redaktör. Hon älskar äventyr och har alltid något kul på gång. Hon har bland annat cyklat från Stockholm till Malmö med en ettåring och drömmer om att åka trike med familjen längst med Vietnams långa kust. Kontakta Marie på marie@stunderavlycka.se

Kommentera