Idag den 12 april är det den internationella lakritsdagen.
Det finns dagar för det mesta och många av temadagarna går att kolla upp på temadagar.se.

Eftersom vi på Stunder av Lycka-redaktionen är riktiga lakritsentusiaster så kommer här ett litet bildregn på härlig lakrits dagen till ära. Bilderna togs av oss på Lakritsfestivalen för tre veckor sedan. Mycket nöje!

Int Lakritsdagen Lakrids Egg
Påskägg med lakrits- och chokladkulor från Lakrids by Johan Bülow.
Int Lakritsdagen Salmiakkola
Underbar Salmiakkola från Desserter utan gränser.
Int Lakritsdagen Calle
Calle och Saltlakritssåsen.

Tycker du om lakrits?
Vilken sort är din favorit?

[divider]Mer lakritsinspiration[/divider]

Marie Widerberg är Stunders redaktör. Hon älskar äventyr och har alltid något kul på gång. Hon har bland annat cyklat från Stockholm till Malmö med en ettåring och drömmer om att åka trike med familjen längst med Vietnams långa kust. Kontakta Marie på marie@stunderavlycka.se

Kommentera