Sommarens nyhet för barnfamiljer från Lithells är Barnens grillkorv med morot. Korvarna innehåller 11% morot, vilket ska göra dem extra saftiga, och 60% kött.

Jag vet inte hur andra barnfamiljer har det hemma vad gäller det här med grönsaker. Hemma hos oss så är vi inte superbra på att servera grönsaker, mycket på grund av att inget av barnen är så förtjusta i det. På sin höjd så kan de äta ärtor och majs om jag har det i en gryta.

Jag vet att barnen serveras och äter väldigt bra mat i förskolan och skolan. Där serveras det något vegetariskt varje dag, och en dag i veckan endast vegetariskt, så vet jag att de får i sig grönsaker där. Det svåra är att ”lura” i dem det hemma också. Därför är jag extra glad över att få testa Lithells nyhet med morötter i, jag tror att barnen kommer tycka att korvarna är goda och man behöver ju inte berätta att de faktiskt innehåller morot.

Lithells Grillkorv med morot

Korven är fri från gluten, laktos, ägg-, ärt-, soja- och mjölkprotein och köttet är svenskt.

Har ni några bra tips för att ”lura” i barnen grönsaker? Kommentera gärna.

 

Kommentera