Yves Rocher har precis lanserat sommarens nyheter. En av produktnyheterna är läppglanspennor i sex härliga färger. Färgskalan går från bleka ljusa färger till starkt pigmenterat.

Yves Rocher Lipgloss Stick Header 3

 

Yves Rochers tillskott till trenden med tjocka läppstiftspennor överraskar positivt.

De ljusa färgerna är mer transparenta medan de starkare pigmenterade går åt läppstiftshållet i styrka. Formulan är mjuk och len och smälter på läpparna, den känns mjuk som ett cerat och behåller både glans och färg länge.

Yves Rocher Lipgloss Sticks
Yves Rochers Läppglansstick – Corail doux, Rose sorbet och Sable doré.

Läppglanssticks som är lätta att ta med.

Läppglanssticksen är väldigt lätta att applicera och smidiga att ha med i väskan. Perfekt på resan, festivalen eller utekvällen när man inte vill släpa med flera produkter. Här får du både läppvård, glans och färg i samma penna. Glöm den inte i värmen, för då smälter den nog ner till en kladdig sörja i väskan.

Pennan skruvas ut allteftersom den används och när de första centimeterna av spetsen är använd kan man med fördel skruva in spetsen innanför locket, precis som med läppstift, så att pennan skyddas från att brytas av.

Yves Rocher Lipgloss Swatches
Omdöme och pris

Det här är absolut en av sommarens favoriter. Yves Rocher har verkligen lyckats ta fram en produkt som har en naturlig plats i väskan och på läpparna. Förhoppningsvis är det inte bara en sommarflört utan en stående produkt i det framtida sortimentet. Den vårdande formulan är beroendeframkallande utan att den känns kladdig som en gloss.

Priset på 99 kr är riktigt bra, vilket gör att man kan köpa alla färger utan att bli helt ruinerad. Läppglanssticksen finns i Yves Rochers butiker eller online på yvesrocher.se.

Har ni provat Yves Rochers läppglanssticks?
Har du någon ”chubby pen” läppfavorit?

Marie Widerberg
Marie Widerberg är Stunders redaktör. Hon älskar äventyr och har alltid något kul på gång. Hon har bland annat cyklat från Stockholm till Malmö med en ettåring och drömmer om att åka trike med familjen längst med Vietnams långa kust. Kontakta Marie på marie@stunderavlycka.se

Kommentera