Både jag och mannen i mitt liv jobbar skift och har oregelbunden arbetstid. För familjen innebär det att livet är ett enda stort pussel där det kan vara en utmaning nog att bara lyckas få ihop arbete och dagistider.

Stressen att hinna och att orka

Man ska hinna med träning och sund kost för att må bra och hålla ihop många år framöver. Och fast det ibland känns som ett skällsord så behöver jag den där egentiden.

Jag mår bättre blir en bättre mamma och fru om jag får ägna mig åt något som ger mig energi.

I vår familjs ständiga livspussel är det inte alltid lätt att få till egentiden, men man får ta de tillfällen man kan.

Egentid SkogenJag fyller på med mer energi när jag är i stallet

Då är det bara jag hästen och naturen. Jag är så glad att jag tagit tag i att börja rida igen för det ger mig massor av energi. Det spelar ingen roll hur trött jag känner mig innan jag åker ut till stallet, jag känner mig alltid mycket piggare efteråt. En gång i veckan är jag i stallet och njuter av min egentid.

Egentid LyckaBehöver du egentid för att fylla på med energi?

Vad är egentid för dig? Kommentera gärna!

Kommentera