Ticket2Heaven Ylva bladDet har inte varit en riktig vinter och sedan var våren mild och utdragen så det är inte konstigt att vi längtar efter sommar, sol och värme. Nu har det varit lite extra regnigt och blåsigt ett tag, men vad gör det när det finns härliga regnkläder att plaska runt i? Sommaren kommer nog snart den med.

Ticket2Heaven Friends
Båda regnställen på bilderna är i strl 104. Ylva är 88cm lång och Markus är 102cm lång.

Regnkläder som tål att plaskas i.

Ylva och Markus har båda regnkläder från Ticket to Heaven. Regnställen är gjorda i PU-material (gummi) och är 100 procent vattentäta med svetsade sömmar. Byxorna har hängslen samt fotremmar upp till storlek 110 och i övriga storlekar resår i midjan samt velcrolås. Reflexer på armar, ben och bak på ryggen Regnställen finns i 9 olika färger i storlek från 80-140 cm. Pris 399 kr/set.

Ticket2Heaven Front Back

Ticket2Heaven Ylva Byxor
Byxornas passform är bra fast det är en lite för stor storlek. Resåren i midjan och de ställbara hängslena gör att byxorna inte hasar ned för långt!

Ticket2Heaven Friends 2Ticket2Heaven HappyTicket2Heaven CollageTicket2Heaven MarkusModeller: Ylva, Markus Plats: Södermalm

[divider]Mer regninspiration[/divider]

IMG_1755e_1200

Sommarregn

Augustivädret är omväxlande och slår lätt om från regn till solsken. Värmen ligger kvar efter de renande skurarna som lättar upp och gör det härligt att gå ut och plaska i pölarna. Inspiration för…
Marie Widerberg
Marie Widerberg är Stunders redaktör. Hon älskar äventyr och har alltid något kul på gång. Hon har bland annat cyklat från Stockholm till Malmö med en ettåring och drömmer om att åka trike med familjen längst med Vietnams långa kust. Kontakta Marie på marie@stunderavlycka.se

Kommentera