När min dotter nyligen fyllde 4år fick hon en stor låda playmais i födelsedagspresent av sin moster med familj. Jag har inte kommit i kontakt med detta pyssel förrän nu och det är verkligen helt klockrent!

Playmais är små bitar gjorda av majs, vatten och karamellfärg vilket resulterar i att de är biologiskt nedbrytbara. Man kan klippa och forma bitarna hur man vill och sen använder man lite vatten för att få de att fästa i varandra. Bitarna ser ungefär ut som majskrokar och då förstår nog de flesta som har barn hur bra de kladdar ihop!

Playmais Pyssel

Låt barnen spinna loss med sin kreativitet och skapa något utifrån beskrivningar eller fritt från sin fantasi! Blommor är något som är lätt och populärt att göra hemma hos oss just nu!  Garanterat roligt pyssel!

Playmais Blommor

Kommentera