Nu har vi en helt fantastisk tävling tillsammans med Parken Zoo i Eskilstuna. Vinnaren får VIP-inträde till sig själv och sin familj den 12 juli när Måns Zelmerlöw besöker parken under sin sommarturné – The Heroes Tour.

Parken Zoo TavlingEn turné riktad till ”riktiga hjältar”; de som står upp mot mobbing och utanförskap.

”Att turnén har ett fint budskap som vänder sig till de hjältar som står upp mot mobbing och utanförskap gillar vi extra mycket. Vi håller nu tummarna för Måns inför alla internationella deltävlingar, för oss är han en riktigt stor hjälte.” sa Camilla Delac, marknadschef på Parken Zoo när det bestämdes att Måns turné skulle gästa Parken Zoo. (Innan Eurovision reds. anm.)

När var du en hjälte?

För att tävla om ett besök på Parken Zoo för dig och din familj den 12 juli så vill vi att du berättar om när du eller någon i din närhet var en riktig Hero. Hjältemod är inte alltid storskaligt, utan kan vara något väldigt litet men omtänksamt. Berätta om vad det innebär för dig så kan du vara med och vinna.

Vad du kan vinna!

Vinnaren av tävlingen får inträde för hela familjen (två vuxna med barn) till Parken Zoo, både djurpark & nöjespark. VIP-paketet innehåller åkband på alla attraktioner, inträde till helt nya Dinosaurieutställningen och konserten med Måns Zelmerlöw samt matbiljetter. Gäller endast 12 juli!

[divider]Tävlingsinstruktioner[/divider]

 • Berätta här i kommentarsfältet om när du eller någon i din närhet var en Hero.
 • Kommentera hur många barn ni har i familjen.

Tävlingen pågår till och med den 21 juni kl. 24.00 och vinnaren meddelas här och via mail om sin vinst den 22 juni.

Marie Widerberg

Marie Widerberg är Stunders redaktör. Hon älskar äventyr och har alltid något kul på gång. Hon har bland annat cyklat från Stockholm till Malmö med en ettåring och drömmer om att åka trike med familjen längst med Vietnams långa kust.
Kontakta Marie på marie@stunderavlycka.se

6 COMMENTS

 1. Min blivande man va en hero för mig när vi kämpade oss igenom vår sons förlossning. Vad skulle jag gjort utan han♡
  Vi har en bebis på 10 månader☺

 2. Godkväll

  Min dotter Moa är för mig en Hero. Hon är 17 år. I skolan är hon kamratstödjare och mentor åt yngre barn. Hon är aktiv och hjälper dom som känner sig utsatta och mobbade .Hon drar sig inte för att ta tag i problem eller gå emellan och medlar vid bråk. När en på skolan vart misshandlad ställde hon upp för henne och sedan som vittne. När hon slutade högstadiet fick hon bevis på att hon ställt upp och gjort fina saker under sina år på skolan i form av ett stipendium och flera fina skrivna ord om hennes personlighet. Det värmde och gjorde mitt mamma hjärta mycket stolt.
  / Vänligen Carola

  ( Vi är 3st barn i familjen )

 3. Ja, det sitter fortfarande djupt men när jag gick på högstadiet var jag utsatt för mobbing, vet inte varför. Men jag fick huvudet nertryckt i toaletten, blev nertryckt på golvet medan de tryckte/nöp mig i nacken/hals mm. Blev kallad för fula saker. Men jag stod ut och tänkte att det går över, vilket det gjorde. Jag började säga ifrån. Sa till lärare. Jag blev kompis med den tuffa tjejen i klassen och efter det var det ingen som rörde mig. När jag sedan märkte att andra blev utsatta så tog jag deras parti, jag stod på deras sida. Jag gjorde mitt bästa för att de inte skulle känna sig utanför, försökte få de ”elaka” att sluta. Alla är lika värda! Och för mig så är tuffa tjejen i klassen en Hero och jag kanske blev det på ett sätt till de andra förutom mig som blev utsatta. Det är inte lätt att vara barn/ungdom men det finns mycket att göra för att underlätta!
  Om vi har turen att vinna detta så skulle vi åka hela familjen till Parken Zoo. Jag , sambon och våra 3 kids (2, 9, 12år) Kram

 4. Jag vill så otroligt gärna ta med hela faniljen men vi är ganska många barn men 3 barn och två vuxna vore toppen, vad gör mig till så speciell då jag har väl inte gjort något som det kommer skrivas historia om men tycker mig själv va lite av en vardags hjälte hjälper alltid om någon är i nöd hänt flera gånger med små och stora saker jag hjälp till med jag tror ju på civilkurage det är bland de viktigaste som finns önskar alla människor kände som jag men vet att jag ej är ensam

  Love and light/Anna

 5. Jag är gärna med och tävlar, och känner att vi faktiskt har många fina hjältar här i världen mitt ibland oss. Men det är få som blir uppmärksammade. Själv tycker jag min dotter Alva var en riktig hjälte, när hon för något år sedan ställde upp för en okänd pojke ute på gården. Han kom ifrån ett annat land och vad vi förstod talade han inte mycket svenska, vilket gjorde att han blev lämnad utanför ibland det andra barnen ute på gården. Dottern uppmärksammade det ganska snabbt och gick fram till honom och frågade vill du vara med och leka? När en av det andra flickorna noterade detta gick hon fram tillsammans med resten av barnen, och sade högt att han kan ju inte vara med, han förstår ju inte ens vad vi säger.

  Alva var snabb och ställde sig direkt på pojkes sida, och poängterade direkt att ALLA barn får vara med och leka, det har mamma sagt. Själv stod jag på balkongen och kände bara ett stort leende över läpparna. Händelsen slutade väl och pojken fick tillslut vara med och leka. Själv kände jag mig så stolt över att allt prat och alla diskussioner vi har haft om att alla är lika mycket värda oavsett kön, språk, hudfärg etc. verkligen hade fastnat.
  Vi är en vuxen och ett barn i familjen, vinner vi dock vore det underbart om jag fick bjuda med mig lite sällskap.

  Kram Sanna

 6. Jag var barnens hero när jag efter sex år av misshandel äntligen lämnade deras pappa. Då började ett nytt helvete men jag vek mig aldrig. Nu har jag två harmoniska och lyckliga barn.

Kommentera