Frukosten är dagens viktigaste måltid och för er som äter Kellogg’s Special K blev frukosten helt plötsligt lite nyttigare.

Special K Frukost
Frukosten blir godare i en fin skål fylld med färska bär. Skål – Höganäs, sked – Gense, servett – me & I.

Kellogg’s Special K förnyar sin klassiska flinga

Kellogg’s Special K, flingan som för många är förknippat med en sund frukost och ett hälsosam livsstil har sänkt sitt sockerinnehåll med 30%. Personligen trodde jag inte att det fanns något tillsatt socker alls i Special K, men efter en titt på paketet så innehåller flingan faktiskt 11,9 % sockerarter idag, vilket gav ett tidigare sockerinnehåll på 17%. Himmel!

Jag är fortfarande lite chockad över att det är så stort sockerinnehåll i en ”nyttig” flinga, men jag är glad över att Kellogg’s lyckats få ner sockerhalten utan att för den delen tumma på smaken, för smaken tycker jag är precis som innan. Hemma hos oss så äter vi ofta flingor till frukost, så socker vi inte visste om, som numera är borttaget till 30% är ju väldigt positivt för oss.

Kollar du sockerhalten i dina livsmedel?

Kommentera gärna!

Marie Widerberg
Marie Widerberg är Stunders redaktör. Hon älskar äventyr och har alltid något kul på gång. Hon har bland annat cyklat från Stockholm till Malmö med en ettåring och drömmer om att åka trike med familjen längst med Vietnams långa kust. Kontakta Marie på marie@stunderavlycka.se

Kommentera