OPI Dark Side of the MoodOPI Dark Side of the Mood

OPI Dark Side of the Mood productOPI släppte en kollektion med superfina lack i samband med Fifty Shades of Grey premiären i höstas. Jag har velat prova lacken sedan dess, men det har inte blivit av. Men nu kunde jag inte hålla mig längre och fick tag på OPI Dark Side of the Mood – och jag är inte besviken.

Färgen är riktigt mörk och vid en snabb till så är den nästan svart, nästan. Färgen är inte kolsvart utan mer åt det grå-blå hållet och lacket är halvmatt vilket ger en superfin finish. Jag använder alltid överlack när jag målar naglarna, men det här lacket hade inte fått samma känsla med ett glansigt eller helmatt överlack. Definitivt något att testa tillsammans med olika topplack senare, men nu har jag njutit av lacket i sin ensamhet och det är verkligen snyggt. För en småbarnsmamma höll lacket två dagar utan att flisa eller chippa sig, utan topplack.

Betyg: 5/5 – Lättmålat och lättburet
Pris: 155 kr

Har ni provat lacken i Fifty Shades of Grey kollektionen från OPI?

Vad tyckte ni? Kommentera gärna!

 

Marie Widerberg är Stunders redaktör. Hon älskar äventyr och har alltid något kul på gång. Hon har bland annat cyklat från Stockholm till Malmö med en ettåring och drömmer om att åka trike med familjen längst med Vietnams långa kust. Kontakta Marie på marie@stunderavlycka.se

Kommentera