JNY Colorful Kids är ett färgglatt barnklädesmärke från Åre med ekologisk produktion. I sommar gästar de Stockholm med en egen liten Pop-Up Shop i trendiga SoFo. I butiken finns fina barnkläder av egendesignade mönster och den pyssliga kan även köpa med sig favorittyget hem.

JNYs butik ligger på Bondegatan 48 och har öppet:
Måndag STÄNGT
Tisdag-Fredag 11-18
Lördag 11-16
Söndag 12-15

JNY Pop-Up Butik
Butiken ligger på Bondegatan 48 på Södermalm i Stockholm.
JNY Pop-Up Fiskar
Det fina fiskmönstret kommer även som badkläder i sommar.
JNY Pop-Up Baby
Fina kaniner för de minsta.
JNY Pop-Up Tyger
Frossa i mönster och köp med lite tyg hem.
JNY Pop-Up Eko
Ekologiska tryck, tyger och produktion.

JNY Pop-Up Collage

Marie Widerberg
Marie Widerberg är Stunders redaktör. Hon älskar äventyr och har alltid något kul på gång. Hon har bland annat cyklat från Stockholm till Malmö med en ettåring och drömmer om att åka trike med familjen längst med Vietnams långa kust. Kontakta Marie på marie@stunderavlycka.se

Kommentera