Sommaren är här, även om solen ibland gömt sig bakom regniga moln. Inspiration till härliga sommarkvällar saknas dock inte, för vad är väl härligare än fläder på sommaren och om det nu skulle råka regna så kan man sjunka ner i favoritfotöljen med Tina Nordströms senaste bok; Tinas Sommar.

Sommarinspiration
Boken Tinas Sommar, underbar sommarlakrits från Johan Bülow och svalkande fläderdryck från Noa Relaxation. Passar både i regn och solsken.

 

[divider]Boktips[/divider]

Tinas Sommar bokomslagNär vädret tryter kan det vara svårt att hitta egen inspiration till semestern. Mat-Tinas nya bok ”Tinas sommar” bjuder på enkla, snabba recept som passar lata sommardagar när man vill njuta men inte stå hela dagen i köket. Äkta hängmatte-mat när den är som bäst.

Pris: ca 189 kr

 

 

[divider]Lakrits[/divider]

SummerDen danske Lakritskungen Johan Bülow har släppts sin nyaste lakrits Summer, en lakrits täckt av choklad och fläder. En perfekt gåva att ta med till sommarens bjudningar eller att avnjuta till en god bok medan regnet smattrar mot taket. Dessa delikata kulor tar slut alldeles för fort.

Pris: 150 g burk 85 kr/350 g burk 190 kr

 

 

[divider]Fläder- och rabarberdryck[/divider]

Noa Flader RabarberNoa Relaxation är tebaserade drycker med nordiska smaker. Fläder och rabarberdrycken är läskande i sommarvärmen och verkar uppiggande genom grönt-te extrakt och fokuserande genom den aktiva ingrediensen citronmeliss.

Pris: ca 35 kr

 

 

Sommarinspiration Tinas bok lakrits

Sommarinspiration Tinas bok

Marie Widerberg
Marie Widerberg är Stunders redaktör. Hon älskar äventyr och har alltid något kul på gång. Hon har bland annat cyklat från Stockholm till Malmö med en ettåring och drömmer om att åka trike med familjen längst med Vietnams långa kust. Kontakta Marie på marie@stunderavlycka.se

Kommentera