Vi säger grattis till Helena som vinner ett härligt VIP-paket på Parken Zoo den 12 juli med Måns Zelmerlöw. Grattis alla som varit med och tävlat och glöm inte att titta in hos oss för att inte missa några framtida tävlingar.

Helenas motivering i tävlingen:

Ja, det sitter fortfarande djupt men när jag gick på högstadiet var jag utsatt för mobbing, vet inte varför. Men jag fick huvudet nertryckt i toaletten, blev nertryckt på golvet medan de tryckte/nöp mig i nacken/hals mm. Blev kallad för fula saker. Men jag stod ut och tänkte att det går över, vilket det gjorde. Jag började säga ifrån. Sa till lärare. Jag blev kompis med den tuffa tjejen i klassen och efter det var det ingen som rörde mig. När jag sedan märkte att andra blev utsatta så tog jag deras parti, jag stod på deras sida. Jag gjorde mitt bästa för att de inte skulle känna sig utanför, försökte få de ”elaka” att sluta. Alla är lika värda! Och för mig så är tuffa tjejen i klassen en Hero och jag kanske blev det på ett sätt till de andra förutom mig som blev utsatta. Det är inte lätt att vara barn/ungdom men det finns mycket att göra för att underlätta!
Om vi har turen att vinna detta så skulle vi åka hela familjen till Parken Zoo. Jag , sambon och våra 3 kids (2, 9, 12år) Kram

Maila in dina kontaktuppgifter till hej@stunderavlycka.se så får du all information om hur du hämtar ut din vinst. Grattis igen!

Marie Widerberg
Marie Widerberg är Stunders redaktör. Hon älskar äventyr och har alltid något kul på gång. Hon har bland annat cyklat från Stockholm till Malmö med en ettåring och drömmer om att åka trike med familjen längst med Vietnams långa kust. Kontakta Marie på marie@stunderavlycka.se

1 COMMENT

Kommentera