Hösten är på ingång och det är dags att förbereda sig för den mörkare och kallare årstiden. Men än är det inte dags att gömma sig under filten i soffan.

Passa på att ljusa upp den kommande hösten med härliga mönster och färgklickar. Klänningen är från JNY Colorful Kids i mönstret Ladybug. Jeansen är från Ossoami, företaget som gör marknadens slitstarkaste jeans. De klargula stövlarna i naturgummi kommer från danska Bundgaard.

Autumn Vattning

Autumn Body
Klänning – JNY Colorful Kids, Jeans – Ossoami, Stövlar – Bundgaard

Modell: Ylva Plats: Karlshamn

Marie Widerberg är Stunders redaktör. Hon älskar äventyr och har alltid något kul på gång. Hon har bland annat cyklat från Stockholm till Malmö med en ettåring och drömmer om att åka trike med familjen längst med Vietnams långa kust. Kontakta Marie på marie@stunderavlycka.se