Måndagar är ett eget kapitel. Då får man lyxa till det med nybryggt kaffe och en mugg som håller värmen genom dagens prövningar.

Fikainspo 1

Stunder av Lycka bjuder på härlig fikainspiration som kan muntra upp vem som helst.

Fikainspo Dolce Gusto Mini
Nescafe Dolce Gusto Mini Ltd – spännande designsamarbete med Mini Cooper.

Nescafé Dolce Gusto har små smidiga kapselmaskiner och ett stort utbud av drycker. Den här modellen heter Mini Ltd och är ett designsamarbete mellan Dolce Gusto och Mini Cooper.

Rek. butikspris: 1399 kr (bilen är lite dyrare)

MINI-Cooper-636x370
Varför inte matcha morgonkaffet med en cool bil? Höjer stämningen på vilken måndag (eller annan vardag) som helst!

Det är detaljerna som gör det

På temat stilfullt svart och rivigt orange så letade vi upp både matchande dryck och mugg. Kaffet för dagen blir en aromatisk Lungo, en ”utdragen espresso”, fyllig i smaken och med ett lent skum.

Fikainspo Kapslar och Mugg
Nescafé Dolce Gusto Lungo passar perfekt i en Café To Go-mugg från Sagaform.

Cafe To Go-muggarna från Sagaform finns i många färgkombinationer, men vi gillar såklart den svarta med detaljer i orange. Muggen har en smart öppning för att kunna dricka på språng och den håller värmen länge så att du kan njuta av det aromatiska Lungo-kaffet länge.

Rek. butikspris: 99 kr

Redo att starta dagen?

[divider]Mer om Sagaform[/divider]

Marie Widerberg
Marie Widerberg är Stunders redaktör. Hon älskar äventyr och har alltid något kul på gång. Hon har bland annat cyklat från Stockholm till Malmö med en ettåring och drömmer om att åka trike med familjen längst med Vietnams långa kust. Kontakta Marie på marie@stunderavlycka.se