En perfekt makeup.
En perfekt makeup.

Alla hjärtans dag den 14 februari. Vad man än tycker om spektaklet är det en dag att uppmärksamma sin partner. Stunder av lycka ger dig här sex presenter med knorr till Alla hjärtans dag. Från lågmält gullegull i silver till Helena Bergström i rollen som sig själv. Vad som är romantiskt bestämmer du!

Underbart silver från Efva Attling.
Underbart silver från Efva Attling.

Miss Butterfly Pendant, Efva Attling
Ett mjukt och följsamt, klädsamt och prisvärt silversmycke med två fjärilar som tycker om varandra. Tidlöst perfekt till kärleken, vännen, bebisen i magen.

Dofta förföriskt. På riktigt.
Dofta förföriskt. På riktigt.

LouLou från Cacharel
Loulou är motsatsen till tråkigt-att-få-en-doft med sin nästan hypnotiskt täta vanilj som först mastigt sötintensiv strax störtar ner i ett ångande, förföriskt bråddjup. Dyr men värd varenda krona. Köp den och njut, man som kvinna.

En tallrik Lilla Ego.
En tallrik Lilla Ego.

Ett bord för två eller tre på Lilla Ego
Tom och Daniel kör ett tajt skepp på Västmannagatan 69. Boka bord i tid och njut av Grönsakskärlek för 175 kronor eller Fläsktartar med betor och bär för 140 kronor. Njutbart, prisvärt och romantiskt trångt både runt och mellan borden. Bilden från Lilla Ego är lånad av Anna Österlund.

Läs mer: Döden med trumpeten i famnen

En perfekt makeup.
En perfekt makeup.

Makeuplektion tillsammans, signerad Mika Liias
Vågar du man gå med din kvinna och lära dig att lägga en makeup? Trolla bort dina möteströtta påsögon och lyft dubbel IPA-hakan utan att ta till kniven. Titta in på Makeup Store och bli förälskad i estetiken och atmosfären. Sedan bokar du en timmeslektion för dig och älsklingen. Efteråt: kurs på krogen, vackrare än vanligt.

Sött i dubbel bemärkelse blir det med en marsipankurs till gullegrisen på Valentin.
Sött i dubbel bemärkelse blir det med en marsipankurs till gullegrisen på Valentin.

Marsipankurs
Mitt söta skafferi erbjuder förstås marsipankurser just inför Alla hjärtans dag, men hoppa över att forma hjärtan att lägga i cellofanpåsar och sikta i stället in dig på att forma grymma kycklingar och coola kaniner till påsk. Så mycket roligare och dessutom ingår fika och provsmak.

Läs mer: Säckintervaller för skön helkroppsträning

Tomas von Brömssen i Pygmalion på Göteborgs Stadsteater.
Tomas von Brömssen i Pygmalion på Göteborgs Stadsteater.

Teaterbiljetter – det nya svarta
Tomas von Brömssen är ett geni och förmodligen missade du hans ”Tomas sista revy” i höstas. Medan du väntar på mer Tomas kan du springa på Dramaten i Stockholm, som har ett tungt program 2016. Rampfeber är dragplåstret nummer ett, Helena Bergström spelar nästan sig själv. Förstås passar du på att bo bra och äta gott, så blir det en helg där ni skämmer bort er.

Jesper Odelius
Jesper Odelius är en av grundarna av Stunder av Lycka. Han skriver om vin, mat, stil, samhälle och snygg, rolig teknik. Han är också ditt öra mot marken när det gäller nya trender, föreläser regelbundet om kommunikation och reklam. Han har skrivit boken Coacha dig själv.